dilluns, 31 de març del 2014

Cija de Teruel 8. L’entrevista amb Joaquin Mir


Al llarg d’una dilatada vida espeleològica hem tingut oportunitat de fer amistat amb nombrosos companys que ens han enriquit amb els seus punts de vista, compartint experiències i passions. Però sempre hi ha algú del que conserves un especial afecte, tot i els anys que van transcorrent gairebé sense tenir contacte. 

L’amic Joaquin Mir és un d’aquests, que juntament amb la seva esposa, l’estimada Gloria Coca amb la que vaig tenir la fortuna de compartir uns anys com companys de treball i gaudir de debò de la extraordinària bonhomia d’aquesta amiga que fent honor al seu nom ens regala a tots el seu somriure amb el que ens alegra la vida. Una parella fantàstica i vet aquí que més de trenta anys després compartim amb el seu fill Eduardo l’interès espeleològic per la xarxa subterrània de la Peña del Mediodia. Una família entranyable!.

Per tot això entendreu que tant punt vaig saber que la revista Cija de Teruel en el seu número 8 (2013) l’Enric Porcel publicava una entrevista amb Joaquin, vaig voler conèixer-la i contribuir a la seva difusió en l’Espeleobloc. Agraeix-ho a l’amic Enric la seva autorització per inserir-la a continuació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.