divendres, 1 de novembre del 2013

Forat de l’Or. Jornades d’exploració 1,2 i 3 nov. 2013

En el marc del conveni de col·laboració existent entre la Societat Amics de la Muntanya (SAM) i el Grup d'Espeleologia de Badalona (GEB) reprenem els treballs d'exploració del Forat de l'Or, i per extensió, al massís del Montsec de Rúbies, els propers dies 1,2 i 3 de novembre.

El programa previst de les jornades d'exploració consistirà en l'atac a les galeries summergides el divendres amb espeleobussejadors, una sessió de treball de gabinet el dissabte i una prospecció en superfície al sector superior el diumenge.

A la sessió de treball de dissabte s'exposaran els darrers estudis realitzats, i considerant que poden ser del vostre interés, us convidem a participar-hi.

Agraïrem especialment qualsevol aportació sobre el coneixement dels camins i senders que ens pugui facilitar la recerca i estudi del massís, així com cartografia i publicacions que considereu puguin facilitar l'exploració.

Atentament,
Jordi Pascual Fransoy
President de la SAM

GEB

SAM


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.