dijous, 18 de juliol del 2013

Moles del Corb i d’Honorat. Peramola.

...segueix del post de dimarts 16.07.2013...

Considerant impossible o quasi, introduir-se per les estretors del Forat del Corb sense emmatxucar despietadament un perímetre personal aconseguit al llarg dels anys, un trio de l’equip d’aquest dijous van decidir anar a voltar per aquest paratge conglomeratic.
És un relleu, tot i que més petit amb extensió, amb les formes característiques de les serralades de Sant Llorenç de Munt, Montsant, Busa o Lleràs, força conegudes pels espeleòlegs catalans. Fàcilment veureu ponts de roca, esquerdes i forats mes o menys accessibles, i en les grans parets on els escaladors han obert multitud de vies també han utilitzat forats i balmes com a punts de reunió.

Però el cert és que encara no coneixem cavitats rellevants.  Els companys Alfred Montserrat i Mariona Vázquez (ERE – CEC) darrerament han documentat algunes de les petites balmes i esplugues més conegudes.
Agraïam a l'Alfred Montserrat les seves precisions sobre la situació de les cavitats
La Catedral
Val la pena dedicar-hi unes jornades per inspeccionar les cavitats penjades encara no visitades o documentades per espeleòlegs, sinó més per espectacularitat de l’entorn paisatgístic.
La Catedral

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.