dijous, 20 de juny del 2013

Els colors de les tenebres

Aquesta mostra organitzada per La Venta és un fantàstic viatge geogràfic per les coves del món. Després de la primera exhibició al complex Vittoriano al cor de Roma ha tingut un caràcter itinerant per d'altres localitats.

Cinquanta panells retro-il·luminats i multimèdia de gran format, fotografies espectaculars, reconstruccions escèniques i pel·lícules guien al visitant al descobriment d'ambients i fantàstiques coves, explorades en vint anys d'expedicions.

Des de les coves tropicals als pous glacials, des de l'arqueologia de Mesoamérica a la del pais, des del Tepui veneçolà als deserts, des de les coves asiàtiques als cristalls gegants de Naica.
La primera exposició es dividí en nou ambients distribuïdes en dues plantes amb un total de 300 metres quadrats, acompanyada per conferencies en profunditat amb convidats internacionals, projeccions de documentals i presentacions de llibres.


El catàleg de l'exposició en format Scribd


Vídeo presentació




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.