dijous, 16 de maig del 2013

Robbie Shone a Digital Camera

Digital Camera, és una revista mensual destinada als amants de la fotografia.  Editada la versió española pel Grup Zeta, inclou un CD-ROM amb programes, demos i tutorials en vídeo per seguir els tallers que la revista va proposant.

El company Pere Cantons em fa saber que el darrer número, el 118 corresponent a l’abril del 2013, en la secció Postales desde el filo, publiquen una curta però força interessant conversa amb l’admirat Robbie Shone i la seva tècnica fotogràfica per mostrar-nos el món subterrani.

Es clar que dirigida a un públic desconeixedor de l’espeleologia, tant el tó com la traducció potser no és la mes apropiada per al lector de l’Espeleobloc, però tot i això, mereix la pena de fer l’esforç de donar-li una ullada i fins i tot, si encara la trobeu al quiosc adquirireu-ne un exemplar i podreu gaudir-ne millor que amb la reduïda visió que proporcionem amb aquest bloc. 


Més imatges d'en Robbie Shone a l'Espeleobloc:




I a la seva pàgina web



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.