dijous, 28 de març del 2013

Win-Timdouine a l’Espeleobloc

Responent a un amable lector que creu haver vist a l’Espeleobloc un article sobre la marroquina “Vitamdun” que ara no troba, ens plau relacionar els enllaços al que hem publicat fins ara en l’espeleobloc i en el bloc germà de Biosp.
Ens disculpem per tal que durant algun temps el cercador interior del bloc no funcionava adequadament per canvis aliens no documentats en les aplicacions de google per a blogspot que és la plataforma que utilitzem per editar el bloc.
Actualment el cercador amb una funcionalitat correcta, però diferenciada de l’anterior, ja està en marxa. En tot cas, la dificultat de fer una cerca amb una toponímia imprecisa, continuarà sense subministrar la resposta adequada.
Afegim algunes imatges i documents complementaris d'aquesta “cova dels llacsWin-Timdouine en bereber





1 comentari:

  1. Pel lector que demanava per la cova Win Timdouine:
    Dins del projecte Atlas de la nostra Associació Catalana de Biospeleologia, hi hem estat en diverses ocasions. Si necessites dades, ens ho demanes al nostre mail biosp@hotmail.com
    Amb afecte
    Lluís

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.