dimarts, 19 de març del 2013

16a Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya

Any rere any i malgrat la crisi, les entitats organitzadores d’aquesta mostra uneixen esforços i tiren endavant el projecte amb la intenció d’ensenyar els valors i l’esperit muntanyenc.
Es tracta d’una exposició-concurs tant de fotografia (blanc i negre i color) com de projeccions d’audiovisuals (diapositives i vídeo) professional i amateur, en dues categories, en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat de mostrar les seves dots artístiques. A més a més, el fet que sigui una exposició també compleix l’altra principal finalitat que és la divulgació, el coneixement, la dinamització del món excursionista, el seu entorn, el respecte a la muntanya per part de tothom i un lloc de debat de temes interessants.


Enguany s’han vist els treballs que presenten concursants i conferenciants, en totes les modalitats d’esports de muntanya.  
El dia 16  de març per concloure la Mostra es feu públic el veredicte del jurat, tant pel que fa als audiovisuals com a les fotografies.  També per votació popular es proclamem  els premis In memoriam a Toni Moreno, Joan Ramon Buil i Jordi Hernández, tots tres muntanyencs i que ens van deixar sent encara molt joves, tots tres membres d’alguna de les entitats organitzadores de la Mostra i els quals es rememoren per mantenir viu el seu record. 
Els organitzadors de la Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí són  l’Agrupació Excursionista Icària, la Colla Excursionista La Senyera, la Secció Excursionista del Foment Martinenc i la Unió Excursionista Sant Martí de Provençals. 
El dissabte vam visitar l’exposició fotogràfica.
A la sala d’actes vam poder presenciar l’entretinguda conferencia-audiovisual de Nuria Picas i posterior entrevista.
Seguidament és projectà el vídeo “Esquiant al pais dels Wikings” amb entrevista als seus realitzadors.



Premis fotografía
Finalment és procedí al lliurament de premis, dels que nosaltres destaquem els que van correspondre a les fotografies d'espeleologia presentades per l’amic José Hidalgo en dues de les activitats recents amb els espeleòlegs del “grup dels dijous”.
En Josep Hidalgo recull el premi professional otorgat pel jurat


Novament en José Hidalgo recull un premi. Aquest per votació popular.



Moltes felicitats!. 

1 comentari:

  1. Muchisimas felicidades Jose, está claro que te los mereces!!!! No solo por la calidad de las instantanias, si no que también por cargar con todo el material!!!
    Un saludo des de Pineta.

    Tomàs

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.