diumenge, 17 de febrer del 2013

Cuera 81, el diari


Continuat amb el procés de digitalització... i difusió dels treballs de la SIE, gràcies a la feina d’escannejat que ha dut a terme l’amic Jordi Perera, avui us presentem un document inèdit  amb el que voldriem iniciar una sèrie de la que ara clarament diríem “políticament incorrecta”. Creiem que son escrits força interessants "històricament", ja que reflecteixen com treballàvem 30 anys erera, però evidentment no van ser creats per a la seva difusió pública. Durant la realització d’aquestes campanyes espeleològiques s’elaborava en el propi lloc un diari, on tothom lliurement, fins i tot massa desinhibidament, reflectia l’activitat o les seves impressions.

Tant el lleguatge com la qualitat de l’escriptura no son modèliques, i segurament us caldrà esforçar-vos per poder-ho interpretar, però us el recomano vivament, jo m’he divertit llegint-lo alhora que revivia la il·lusió d’aquells dies. 

A continuació del diari he cregut adequat reproduir els treballs que vam publicar a EspeleoSIE 25.

El diari


Sistema de Purón

El que vam publicar a EspeleoSIE 25

Sistema de Purón. Avui terreny predilecte de les empreses d'aventura locals

Escollint aquest diari soc conscient que és el mes presentable dels que tenim a l’abast. N’hi ha d’altres, sembrats de segments absolutament escatologics o sexistes, especialment a partir de la incorporació de la técnica del corta i pega, que consistia en incorporar textos o imatges de diaris o revistes transformant maliciosament el contingut original... però que voleu que us digui, érem més joves i si... efectivament som així, tan impresentables com deliciosament encantadors. Si ho voleu i ningú s’oposa potser ens atrevirem a publicar-ne d’altres.



1 comentari:

  1. Aquest diari es una passada, costa de llegir peró paga la pena. Destacaria la bona relació amb els pastors, i que el Victor, ja fa mes de trenta anys que va desgrimpant tot el que pot i instala en llocs inverosimils. Contineu publicant diaris, siusplau.

    Jaume

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.