dissabte, 22 de setembre del 2012

Bloquejadors Petzl pel 2013

Desprès d’anys sense grans canvis, els bloquejadors de la marca Petzl, que comercialitzarà el 2013,  acaben d’experimentar un rentat de cara interessant.

Seguint l’amable comunicat que hem rebut d’en Philippe Bence, que ha tingut l’oportunitat de fer de “testador”, inserim diverses imatges i la descripció de les seves caracteristiques mes “innovadores”.

- Tots els aparells s’han reduït en gran mesura tant en grandària com en el pes. Una cura radical aprimament,  benvinguda. La diferència és evident, fins i tot en algun cas la reducció de pes arriba al 50%!

La forma ha estat revisada per a una millor adherència, i més ergonòmica. Se  sent la diferència des del primer moviment.
- El Croll té ara una placa de desgast d'acer inoxidable a la part frontal de la fricció amb la corda. Millora evident per a la longevitat. Després de més de 3000 m de lliscament el desgast és gairebé zero! 
- El Pantin té una subjecció nova de mes facil regulació i el lliscament de la corda és mes suau.
En resum ens diu Philippe: He notat una millor fluïdesa sobre la corda amb aquests tres bloquejadors, una utilització molt agradable. Aviat no tindreu mes excuses, gairebé puja tot sol.




De les novetats en el sistema d’il·luminació:  la Ultra Vario, en parlarem més endavant quan ja tinguem les dades de potència i autonomia.


1 comentari:

  1. El ULTRA VARIO, el tinc jo, gràcies al Mestre Alabart. Dona força llum i dura per fer una cova de 8h a la primera potencia (en té 4). La llum es oberta i pot il´luminar tranquilament una sala mitjana ( en la potencia 4).El trobo molt adecuat.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.