dilluns, 3 de setembre del 2012

Avencs de les Alzines (3)


Avenc Nou de les Alzines
D’aquesta interessant cavitat de Vallirana que arriba actualment als 113 metres de profunditat s’ha publicat recentment pel laboriós Pedro Valdepeñas a l'EspeleoCat 9 –maig 2012- un article sobre la seva descoberta i treballs de desobstrucció, que us recomanem que llegiu per disposar d’una complerta informació. Precisament, tot respectant la prioritat dels companys de l’SpeleoCorb, esperàvem aquesta difusió, per fer-hi una visita i la nostra noteta a l’Espeleobloc.
Fou aquest dijous 30.08.2012 que ens reunirem dotze (Cristina, Jaume, José, Josep, Jordi C., Jordi P.,  Juli, Miquel, Montse, Ricard , Tere i Víctor) un número que van jutjar excessiu per les característiques d’aquesta cavitat, de manera que vam formar dos grups. Quatre visitarien el clàssic Avenc de les Alzines, i els vuit restants l’Avenc Nou de les Alzines. D’aquesta divisió resultà que només vam disposar de corda suficient per arribar als -50m i per tant vam deixar per una altra ocasió el descens del pou yu-yui de 61 m. 
La veritat es que teníem força excuses per ajornar-ho: la Montse i el Juli ja l’havien baixat feia pocs dies, només disposàvem d’una cambra i flaix per fotografiar un espai tan gran, a més a més la tarja de memòria de la maquina començava a fallar, queien pedres, i l’amenaça de pluges torrencials ho complicaria més encara, se’ns havia acabat el material, etc... i sobre tot...ja en teníem prou!. En realitat en aquestes sortides del dijous el principal objectiu es passar-ho bé, ja havíem recollit fauna i fet prou fotos del primer tram per sentir-nos satisfets, així que, cap amunt que hi falta gent.  
Sortint ens rebé la tempesta i vam aconseguir remullar-nos a gust.

Segueix en el post demà dedicat a l'Avenc de les Alzines


1 comentari:

  1. Hola que tal he vist la publicació i les fotos estupendes de l'avenc nou de les alzines la properes vegada que torneu m'agradaria poder acompanyar-seria un plaer tornar a visitar-la salutació.
    Francesc Romera

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.