dissabte, 31 de març de 2012

Rasines en "Cantabria Subterránea"
Els companys del GAES de Bilbao, amb permís del seu autor, han realitzat una “separata” escannejant el sector de Rasines de l’extraordinària segona edició de "Cantabria Subterrania" de José León  Aquesta iniciativa ens permet adonar-nos de la gran qualitat d’aquesta obra, que tot i que inicialment alguns exemplars es distribuïren gratuïtament d’una manera prou selectiva, tampoc es troba a la venda, es a dir que avui sembla impossible aconseguir-ne cap exemplar.

Aquestes 24 pàgines recullen les grans cavitats que aquest grup ha estat explorant durant 15 anys en el carst de Rasines.


Altres publicacions sobre aquest interessant karst de Rasines:

El Karst de Rasines - Cantabria
Grupo de Actividades Espeleológicas GAES de Bilbao 2002


Subterránea núm. 18   Pàgines 16-22
Federación Española de Esspeleología 2002 (2)


Aprofitem per incloure algunes simpàtiques imatges del GAES de la celebració del XXX aniversari -2010- de la unió de Caballos-Valle ( Red del Silencio) realitzant de nou la travessa amb els veterans (GAES, Alpina de Millau i SC-MJC de Rodez) juntament amb les noves generacions. Prop de 40 espeleòlegs entre 13 i 65 anys!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.