dissabte, 24 de març del 2012

El bloc de "Rat Penat"


Amb el nom de Rat Penat el company Jordi de Cabo publica amb regularitat (gairebé 1 per setmana) uns excel·lents articles en el bloc en castellà, allotjat a Barrabes,  titulat “Espeleo y Fotografia” mostrant-nos les seves imatges, majoritariament d’espeleologia i sovint de cavitats catalanes. 




Us recomano vivament que el visiteu, hi trobareu una molt bona tècnica fotogràfica, una textura magnifica, il·luminació acurada, enquadrament, etc. tot al servei d’un apassionat projecte per mostrar-nos uns paisatges fantàstics.



Tot seguit uns presento la capçalera i primera imatge dels seus deu darrers articles.











Felicito al seu autor i li dono les gràcies per tan interessant tasca que està realitzant per difondre el nostre ric patrimoni natural, en el que, sens dubte, es un del millors blocs d’espeleologia del país.

Lamento que tot i que està referenciat en l’Espeleobloc en l’apartat “Blocs a Catalunya” no es presenten les seves actualitzacions per no tenir habilitades les funcionalitats tècniques (feed) d’enllaç.

3 comentaris:

  1. Fotografies molt bones, un bloc molt interessant, Jordi continua aixi...les imatges tenen color, llum i contratos, me han agradat força.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.