dijous, 23 de febrer del 2012

Vivint a les fosques


Els treballs de recerca son un excel·lent mètode per integrar teoria i practica dins d’un projecte educatiu. Els estudiants per medi d’un conjunt d’activitats estructurades, orientades a la investigació, desenvolupen un tema que aniran desenvolupant amb l’orientació i seguiment del professorat, per tal de consolidar les seves competències.

Dins de la gran varietat de temàtiques, els alumnes poden triar, perquè no, un objectiu relacionat amb l’espeleologia. Avui us volem presentar un d’aquests treballs, realitzat per la Cristina Hidalgo Parra, filla dels veterans consocis de la SIE, José Hidalgo i Cristina Parra.






Fotos: José Hidalgo

Li desitgem una bona nota, i sobre tot, esperem que aquesta incursió en l’estudi biològic d’una cavitat, sigui no tan sols un pas més en la seva trajectòria d’estimació de la natura sinó que en el futur continuí estudiant el medi subterrani, com un entorn proper en el que es poden fer encara força descobertes, tot consolidant la seva formació científica i personal.

Bon treball!.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.