dijous, 2 de febrer del 2012

Viatge a la Tarragona Subterrània


De tant en tant, la interessant Cova Urbana, explorada i gestionada per la SIET, de la que se’n fa una explotació comercial de “turisme d’aventura” es objecte, potser per això, d’una difusió mediàtica pel gran públic: vídeos, articles de premsa, fins i tot un llibre. Però encara sentim, especialment de companys espeleosubs que l’han visitada, que caldria una informació actualitzada i a ser possible menys fantasiosa, partint del que realment es coneix i s’ha mesurat, i separant per tant molt clarament el que en el futur podria ser. 

Potser, estem a punt de que és doni un pas rellevant en aquest sentit. Efectivament hem vist en el Qui es qui, de la web amiga Sarawak, ( http://sarawakexploracions.blogspot.com/ ) la fitxa del competent company Víctor Ferrer, on s’anuncia que està treballant sobre una monografia d’aquesta cavitat.


Confiem plenament en el ponderat criteri d’en Víctor i sabem que a la qualitat excel·lent de les seves imatges, afegeix un notable rigor professional. Ens mantindrem a l’espera!

Com a mostra de noticia periodística de la cova Urbana de Tarragona, hem extret unes fotos, de l'article destacat d'en Pere Giralt, publicat en l’edició de La Vanguardia Tarragona del 10.12.2010, i també us l’inserim en format Scribd.


2 comentaris:

  1. Molt bona la topografia (sense escala ni nord).

    ResponElimina
  2. Home, Sr. anònim, entenc que és tracta d'un article periodístic, i que aquest muntatge o maquetatge, se suposa que ho han fet els de La Vanguardia.
    La Cova Urbana de Tarragona ha sigut una de les troballes més importants de Catalunya,sobre tot per la peculiar ubicació sota la trama urbana tarragonina.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.