diumenge, 29 de gener del 2012

Eric Establie, monogràfic d’Info Plongée


El darrer número d’Info Plongée, el nº103, rememora la figura de l’Eric que deixà la seva vida en l’accident espeleosub a la Dragonnière de Labastide de Gaud el passat octubre del 2011. La pèrdua d’aquest competent explorador tingué una amplia repercussió, també en aquestes pàgines.


Avui ens plau inserir integralment aquest Info Plogéé (en formar Calameo) alhora que traduïm el seu editorial.

"Evelyne, Arthur,
Es per vosaltres que hem volgut escriure, malgrat que les nostres mans tenen dificultats per traçar aquestes línies sobre el paper, malgrat els nostres pensaments colpejats per tots els moments viscuts que no reviurem mai mes, malgrat els nostres ulls entelats pel dolor. La nostre pena és immensa.
Alguns, al moment d’aparèixer aquest Info Plongee no han pogut escriure. Respectem el seu dolor d’haver perdut un amic. No obstant això, la nostra comunitat és tossuda i volia dir un últim adéu a l’Eric, és aquest comiat amb el que compartim les següents pàgines. Descobrireu també i sobre tot com els espeleosubs, el van veure.
També hem volgut recopilar els grans moments de la seva vida de bussejador subterràni, tant de les exploracions que havia efectuat, com de la seva manera de practicar i fer avançar l’exploració espeleosub. Un cop més, son molts els que ens han respost presentant i posant a la nostra disposició documents personals. Gràcies a tots.
Evelyne, Crapaud,  pensem en vosaltres.


Eric,
Amb el somriure als llavis, tu as aprofundit en unes vies i as traçat d’altres. Gràcies d’haver-nos enriquit. El camí continua i tu saps la passió que ens impulsa i el nostre desig d’anar més enllà, això no s’esgotarà.
Em complau haver-me creuat en el teu camí i haver fet una part del trajecte amb tu.
Reposa en pau!
Fred Martin"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.