divendres, 16 de desembre de 2011

L’Infern en la cova.


Les Coves de Castellana, Bari, Itàlia,  han afegit una nova atracció a la que ofereix la naturalesa: un espectacle titulat Hell in the Cave, amb base al poema l'Infern de Dante.

L'obra ha estat posada en escena gràcies a prop de 50 actors i ballarins utilitzant tecnologia multimèdia, que fa ús de l'entorn natural com una etapa en la innovadora dinàmica teatral per captar l'atenció i captivar el públic en aquesta aventura extraordinària.


En lloc d'utilitzar un sol escenari, el programa porta al públic a través d'escenes independents dins dels diversos indrets d’aquesta cavitat subterrània.

"Hem completat el nostre primer mes d'actuacions i tots els comentaris han estat positius, tant per la qualitat d'àudio i els efectes d'espacialització del nostre disseny de so”.


Director Enrico Romita, actors Giusy Frallonardo i oració Marcello, i el coreògraf Mimmo Iannone desenvolupat i produït l'exposició en col · laboració amb PromoApulia, el Consell i la Castellana Grotte di Castellana: fins ara ja ha estat vist per més de 10.000 espectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.