dijous, 3 de novembre del 2011

Cueva del Molino, Bustablado.


A l’agost d’enguany Artur Kozlowski i Chris Jewell, després de les seves descobertes a la Fou de Bor, continuaren el seu periple per la península fins Cantàbria on van bussejar el sifó de la Cueva del Molino a Matienzo, superant el límit anterior del polonès Rupert Skorupka.

El malaguanyat Artur assolí la profunditat de 93 metres i continuà  l’exploració. La longitud del col·lector va augmentar de 240 a 885 metres, i es dirigeix cap el Sumidero de Orcones, en la mateixa localitat de Bustablado.






Malauradament l’Artur Kozlowski perdè la vida en l’exploració de la Irlandesa Pollonora Hole n°10, en Killartan al nort de Gort (Comptat de Gallway, Eire), el seu cos fou recuperat després de sis dies de treballs.




2 comentaris:

  1. You have the wrong top photo and the wrong survey. You've published Cueva Molino in Matienzo rather than Cueva Molino near Bustablado - see the Matienzo web site, cave number 727.

    ResponElimina
  2. Where is the edge between passion and the security?

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.