dilluns, 24 d’octubre del 2011

Neteja a l’Avenc del Pont de l’Escalat


Els companys del GEXXI ja fa mesos van fer neteja del primer pou d’aquesta cavitat que periòdicament actua d’engolidor de la riera de Begues i s’empassa totes les deixalles que s’hi aboquen. En el seu bloc, proposaven que algú continués la tasca.  http://joanmontoya.blogspot.com/2011/05/gexxi-limpieza.html

Hem acceptat el repte, de manera que el  dijous 20.10.2011 vàrem fer dos grupets, el primer anaren a recollir les trampes per coleòpters que havíem deixat a l’Avenc de les Banderes (Jaume, Jordi, Miquel, Pere, Tere, Valeria i “Visu”) i després s’aproparen a l’Avenc del Pont de l’Escalat per ajudar a retirar les deixalles. El segon grupet vam anar directament al Pont de l’Escalat (José, Josep, Julià, Ricard, i “Víctor”).

Avenc de les Banderes



Avenc del Pont de l'Escalat




 Fauna


Incisions

Aquestes perforacions parietals un xic enigmàtiques per a nosaltres, que no sabem si atribuir.les a un material buidat per dissolució (tipus fòssil...) o una empremta d'acció biològica.

Les deixalles del fons de l'avenc

La manguera parcialment soterrada que no vam poder extreure



4 comentaris:

  1. si realment tota la deixalla ve de la riera es podrie protegi amb una malla avans del acces a la boca que atures el matrerial gros.

    ResponElimina
  2. Hola.

    Gràcies per continuar el treball. Em consta que ens van criticar per tirar un pneumàtic que vam treure en el contenidor d'escombraries i no portar-ho a la deixalleria. Espero que tingueu més sort.

    Una salutació.

    ResponElimina
  3. No tant sols se os va criticar pel fet aquet del neumatic, ja SABEM de lo que parlem oi Montoya, per que lo que es fa desde el odi, desafiament, confrontació i mala llet, surt malament

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per la vostra feina, veig que encara hi ha gent que estima les cavitats.
    Haver-ha si cundeix l'exemple!!

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.