divendres, 3 de juny del 2011

XVII Trobada d’Espeleòlegs de Catalunya 2011 (2)


Amb un reeixida organització dels companys de Sant Feliu, tot i els diversos contratemps de calendari i d’altres, és celebrà la trobada d’enguany.

Dissabte amb la presència d’una dotzena de participants és reflexionà sobre la marxa de l’espeleologia catalana dins d’un context evolutiu i un marc global.


Diumenge amb una participació més nombrosa (potser 50?) és presentaren algunes campanyes del 2010, de les que presento algunes imatges generalment de mala qualitat (disculpeu, però son captures de pantalla des del meu seient), esperem que en breu podrem oferir-vos un reportatge amb mes dignitat.
 
  • Campanyes 2010

GIRES

SIS

GEB

Agrupació Cotiella

Sabadell

SIE

SIE



Participació dels espeleòlegs en les institucions científiques

Seguidament se’ns presentà per Miquel Nebot, les funcions del Departament Villalta d’Arqueologia i Paleontologia de la FCE i les recents instal·lacions ubicades dins de l’Institut Català de Paleontologia a Sabadell.


Noves descobertes a l'Ordal

Els amics de l' Speleocorb en presentaren un documental d’en Víctor Ferrer sobre la desobstrucció i descoberta de l’Avenc Nou de les Alzines que assoleix, de moment, els -113m de fondària.


 
  • Lliurament dels premis corresponents a la XXIa edició del Premi Norbert Font i Sagué


El premi per activitats realitzades a Catalunya a l'Associació Esportiva SpeleoCorb Agrupació pro Natura pel seu treball de: "Avenc Nou de les Alzines. L'ordal"



El premi per activitats a la resta de l’Estat a la Secció d'Investigacions subterrànies del Centre Excursionista de Terrassa pel seu treball de: "Exploraciones Espeleologicas en el Valle de las Moñetas 2010. Macizo Central de Picos de Europa"



I un accésit com a tercer premi al Grup d'Espeleologia de Badalona pel seu treball de: "Exploració de les galeries noves al C-20 La Bufona (Escuain)"

  • Premis Tècniques de Progressió Vertical

Seguidament, el tradicional dinar de cloenda, al que per qüestions d’agenda no vam poder assistir.

El futur!

Felicitem a tots els participants i agraïm especialment l'esforç dels companys de l'Espeleo Grup Sant Feliuenc per oferir-nos un entorn apropiat i una amable organització.

4 comentaris:

  1. Quin èxit de participació!!!!.
    La FCE es la millor i el seu presi el màxim.
    Viva yo!!

    ResponElimina
  2. I falta el 4 premi " de cavitats en risc de hipoxia i amb abmosferas suboxigenades al carrer Girona 76

    ResponElimina
  3. Els que tenen mes mandra sempra tenen que dir la mes grossa. Els gilipolles sempre existiran.

    ResponElimina
  4. I presisament a el ambient espeologic de " gilipolles " no hi falten
    O ho ets o ti hi tornen

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.