dissabte, 14 de maig del 2011

Han Son Doong filmat


El passat  diumenge 01.05.2011 un equip de 12 membres de cineastes japonesos de Kyodo News va arribar al centre del Vietnam, per filmar un documental sobre Han Son Doong, la cova més gran del país que alberga la major galeria del món. El conducte principal té 4,6 km de llarg i 80 metres d'altura “normal”, amb seccions de més de 140 metres d'alt i ample per a una part de la seva longitud.


L'equip, guiat per Ho Khanh que participà en la primera exploració de la cavitat l'abril de 2009, rodarà el documental en 3D.

La campanya conclou el 23 de maig. Un cop completada la pel•lícula s'espera que s'emetrà a finals d'aquest any en més de 160 països.

Aquesta no és la primera vegada que Han Son Doong ha aparegut a la televisió. El març de 2010, un equip de National Geographic va visitar la cova en una expedició de 20 dies. El vídeo d’aquella visita s'inclou a continuació fragmentat en tres parts.





Potser us interessarà veure aquests anteriors articles a l’Espeleobloc http://espeleobloc.blogspot.com/2011/01/la-gran-galeria-hang-son-doong.html
http://espeleobloc.blogspot.com/2010/01/hang-son-doong.html
http://espeleobloc.blogspot.com/2009/05/la-gran-galeria-de-vietnam.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.