diumenge, 20 de març del 2011

PSM fotos de Brice Maestracci

En dues ocasions anteriors ja hem mostrat la qualitat de les imatges d’en Brice Maestracci i les seves fotografies al sistema de la Pedra de Sant Martí a la ratlla fronterera de Naparra i Zuberoa.

http://espeleobloc.blogspot.com/2009/02/geologia-i-la-pedra-de-sant-marti.html
http://espeleobloc.blogspot.com/2010/08/el-pou-lepineux-la-psm.html

Avui ens plau presentar-vos dues i recents noves sèries; dedicada la primera al tram del riu entre la Sala de la Verna i la Sala Chevalier, i la segona a la Galeria Aranzadi. Confio que gaudireu amb la gran qualitat del seu treball que ens mostra amb aparent senzillesa uns paisatges excel•lents.

Riu Verna – Chevalier



Galeria Aranzadi
 

 
 
 
 

2 comentaris:

  1. VICTOR. Otra vez felicidades por tus artículos, Las fotos imprecionantes, naturalmente que me las bajo en la carpeta de FOTOS AJENAS, espero no infrinjir ninguna norma, y como es lógico jamas publicare ninguna de las fotos de la carpeta FOTOS AJENAS.
    Fèlix Alabart.

    ResponElimina
  2. Felicitats per la vostra feina. Son molt interessants els articles i les fotos que publiqueu, encara que no soc espeleòleg.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.