dijous, 13 de gener del 2011

Dionís Puig (1853 – 1921)


En Francesc Roma, estudiós de l’excursionisme català, que manté un interessant bloc,  ha posat de relleu la figura d’en Dionís Puig reconegut meteoròleg precursor dels estudis sobre el canvi del règim climàtic i menys conegut en la seva vinculació als primers estudis de caire espeleològic a Catalunya “fins al punt que Norbert Font i Sagué, l’iniciador d’aquesta practica a casa nostra podrà qualificar Dionís Puig com el vertader introductor d’aquesta ciència a Catalunya”




Tot seguit trobareu dos articles d’en Francesc Roma glosant la figura i l’obra d’en Dionís.








Agraïm al Francesc Roma la seva amable autorització per reproduir els seus articles.

1 comentari:

  1. En les dues parts de las que es composa l´article hauriem d´apuntar que l´informacio oferida sobre Dionís Puig i Soler es una bona troballa i una manera de reconeixer la labor d´aquet home.
    En l´altre part de l´article, ningú discutirá ni possará en evidencia el fet de lo interesant del seu bloc, aquí només hauriem d´apuntillar en el seu "estudi" la manca de coneixement ó propaganda gratuita sobre una incoherencia

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.