dilluns, 29 de novembre del 2010

El canal de volta de la galeria Subiranes


En la sortida d’aquest dijous 25.11.10 al Sistema de la Bora Fosca de Tavertet, vaig aprofitar per traçar, sobre la topo que vaig fer el 23.01.72, el trajecte del magnífic canal de volta pel sostre de la galeria Subiranes, que considerem que és tracta d’un conducte posterior a l’excavació de la galeria.



Han transcorregut pop de 38 anys i continuo meravellat, tot descobrint nous detalls, sobre aquesta morfologia, que per si sola paga la pena visitar la cavitat.


De fet és un segment de canal, en aquesta galeria penjada, que dona continuïtat al que recorre la galeria principal, que aquí podem observar amb comoditat.

Una visita molt recomanable, ara més accesible, gràcies a la instalació en fix que ha deixat muntada el nostre amic "Subi".

3 comentaris:

  1. Victo, Magnífico trabajo y estupendas fotos, Felicidades al autor.
    Fèlix Alabart.

    Es una putada que nadie haga comentarios, en mí BLOG pasa lo mismo, son pocos los que se molestan en plasmar sus opiniones, que le vamos a hacer. Adèu. Fèlix.

    ResponElimina
  2. gracias por el report. sabeis como esta el tema para solicitar la llave de la puerta? nosotros fuimos una vez a hacerla... y no pudimos localizar al que tiene la llave.... conclusion, todo el dia perdido.

    Juanjogava

    ResponElimina
  3. La clau, com sempre, la tenen a Can Subiranes. Son molt servicials i la deixen a tothom que s'identifiqui.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.