divendres, 22 d’octubre del 2010

Redisseny d’Espeleobloc

Darrerament he sofert alguns ensurts amb la plantilla del bloc: desaparició de posts, canvis de tipus de lletra sobtats, alteració dels programats, etc. Cada cop calia invertir-hi un temps per investigar l’html i no sempre he trobat com restaurar-ho.

Per això he decidit avançar un primer pas en el nou disseny que tenia previst pel proper mes    ( just en editar l’article 1.500). Calen encara altres variacions/millores que aniran veient la llum més endavant.

De moment, tant sols incorporo, el que em sembla una plantilla més neta, amb una variació important que consisteix en eixamplar l’espai dedicat als articles amb la finalitat d’encabir-hi fàcilment fotos, vídeos, documents, etc. a un tamany més gran i que confio que sigui mes llegible.

Espero que aquestes variacions no us suposin cap molèstia, i us dono les gracies per les vostres creixents visites.

2 comentaris:

  1. Realment crec que aquestos blogs estan un poc limitats, a diferencia de les publicacions a paper. Mai sabras quan de temps duraran aquestos posts, en qualsevol moment s'en pot anar tot al "carajo" , es una pena, encara que d'altra banda tenen moltes ventajes.

    ResponElimina
  2. Ho trobo molt encertat Victor!, un disseny més modern i que permet una millor visualització de les imatges.

    Felicitats
    Josep

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.