dissabte, 2 d’octubre de 2010

Hirlatz Höhle

Aquesta gran cavitat austríaca del Dachstein, actualment amb un recorregut de 97.645 m i un desnivell de 1.070 m és la que fou escollida per fer-hi el test de LED’s que varem publicar ahir. Amb aquesta nota tot donat resposta a un lector que ens la demana, aprofitem per destacar les singularitats de la Hirlatz Höhle.

Es tracta d’una xarxa subterrània complexa de la que destaquem la seva característica d’exploració remuntant... equipada amb escales.

Trams verticals de fins a 60 m instal•lats amb aquest estris pesants que permeten una progressió antecessora de les ferrades subterrànies, a les que cal suposar una comoditat i rapidesa, i potser seguretat “suficient”.

Existeix un CD-Rom interactiu que aplega una complerta informació sobre la cavitat i el seu entorn, permetent una visita virtual.


En la recent 16 edició del FilmFest de St.Anton Arlberg, és presentà el 28.08.10 un documental en llengua alemanya de 45’ de durada dirigit per en Gerald Salmina amb el títol DIE HIRLATZHÖHLE - MOMENTE DES STAUNENS, que trobareu incrustat a continuació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.