dijous, 17 de juny del 2010

Cova de Diros

La Cova de Diros situada en la costa mediterrània del peloponès grec, és una popular cavitat amb una part del seu recorregut habilitada pel turisme que visita en barca una part de les seves galeries inundades.


Mostra un mapa més gran

El DVD

Recentment he aconseguit un interessant DVD del realitzador Mathieu Wenger que ens mostra una expedició dels espeleòlegs suissos, italians i grecs que estudien la cavitat.


Amb el títol de Diros , una cova entre terra i mar, aquest documental de 26 minuts de durada ens mostra condensadament l’estreta relació entre aventura i ciència; la recerca paleontològica de les restes d’hipopòtams, les variacions del nivell marí i les repercussions en el desenvolupament i inundació dels conductes subterranis, la topografia espeleològica i el posicionament de les coordenades internes amb el sistema U-GPS, etc.

Com que no he aconseguit cap tràiler d’aquesta filmació, us ofereix-ho algunes captures d’imatge fixa per tal que pugueu fer una idea el seu contingut.



La visita turística

Navegant per la xarxa trobareu força informació d’aquest lloc d’alt interès turístic, i com avançament incrusto dos vídeos de la visita habilitada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.