dimarts, 11 de maig del 2010

Catàleg de l’Ordal

El Catàleg Espeleològic del massís de l’Ordal, obra de l’antic company Francesc Rubinat i altres membres del club, fou presentat per la SIE al XIV Premí Norbert Font i Sagué, en la seva categoria de treballs de divulgació, i obtingué el primer premi en aquesta classe.

El catàleg fou publicat com un número monogràfic de la revista EspeleoSIE el desembre del 2004.

Atenent a peticions dels lectors que constaten que l’enllaç per descarregar aquest catàleg que indicàvem en el nostre post del 8.05.2008 es poc operatiu, ( tot i que encara existeix el pdf  penjat en la web de la Federació Española de Espeleologia ), ens ha semblat més apropiat facilitar-vos-el en aquesta mateixa pàgina en format Scribd.




2 comentaris:

  1. No se entiende la puntilla lanzada hacía "algú", cuando el resultado final es el mismo.
    Cuelga el catalogo, decoralo de otra manera y ahorrate el inciso hacia la persona en cuestión.
    Acuerdate que también te han regalado algún Font i Sagué.

    HISTORICO

    ResponElimina
  2. El fet de penjar en format PDF el catàleg de l'Ordal a la web de la FEE, és responsabilitat meva, motivat principalment pel fet d'assabentar-me que s'havien exhaurit tots els exemplars editats en el seu moment i haver-hi espeleòlegs que se m'adreçaven per tal de que els hi facilités algun exemplar. Vaig pensar que la web de la FEE era un lloc prou adient on tothom i té accés. Sempre he cregut que les publicacions estan per donar-lis difusió, i no pas per que caiguin en el oblit. Com a autor del catàleg penso que estava en el meu dret de fer-ho, però també respectant als col.laboradors que hi van participar i que ja tampoc formaven part de la SIE.

    Francesc Rubinat

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.