dimarts, 13 d’abril del 2010

III Jornades d’espeleologia del Garraf (i 2)


Novament els companys de l'Espeleogrup UME de Gavà han organitzat aquesta trobada de divulgació, amb un notable increment del públic assistent.

En aquesta ocasió les presentacions s’han realitzat al local del GER de San Pere de Ribes, seu de la SES.


S’iniciaren les jornades per la al•locució d’en Raúl Cano.

A continuació el president de l’entitat anfitriona ens donà la benvinguda formal i alhora ens explicà els objectius del GER, entitat cultural, esportiva i juvenil del Sant Pere de Ribes.

Seguidament es desenvoluparen les ponències, de les que us oferim la versió en format Scribd. Agraïm l’excel•lent disposició dels seus autors, que ens lliuraren els fitxers utilitzats en les presentacions, tot i sent conscients que no es reflecteixen les seves intervencions orals ni les respostes a preguntes de l’auditori.

Bioespeleologia als avencs i coves del Garraf

Registre paleontologic als avencs i coves del Garraf (1)
 
 
Registre paleontologic als avencs i coves del Garraf (2)
 




L'avenc de la Ferla
Presentat per en Brauli Torres i Jordi Llorca (GEB)



Noves descobertes al massís del Garraf. L'avenc de l'Esquerrà.




Finalitzà l’acte, amb l’aperitiu tradicional, aprofitat per enfortir contactes i projectar noves activitats. A l’endemà els organitzadors oferien la possibilitat de visitar l’Avenc Emili Sabaté i una passejada morfològica pel Pla de Querol.

En resum una jornada profitosa, mostra de la vitalitat i ambició d’organitzadors i conferenciants als que cal agrair el seu esforç i desitjar-nos que per molts anys puguem continuar gaudint-ne.


5 comentaris:

  1. Bona iniciativa del grup de l'UME de Gava que ja va per les terceres jornades d'espeleologia al Garraf, i que gracies a la gran tasca del Víctor amb aquest reportatge, hem pogut gaudir de les conferencies els que no vam poguer ser presents.
    Realment queda molt per fer encara al massís més trillat de Catalunya espeleologicament parlant.

    Enric P.

    ResponElimina
  2. Es genial veure que un massis que estaba practicament abandonat fá uns anys, torna a tindre el protagonisme que es mereix

    ResponElimina
  3. Realment impresiona molt com treballan els Dalton i el grup de sant Pere de Ribes. Uns tius amb un parell de ...... Felicitats ia aviam cuan aneu al fons de la via lateral de la Sivinota. Aqui també triunfareu,

    Víctor Ferrer

    ResponElimina
  4. Umm Víctor, el pou lateral de la Sivi, quins records, quin pendol. A més de les finestres. Crec que els Dalton tambe estan mirant aquest forat. D'aqui a poc en sentirem parlar.

    Ancien

    ResponElimina
  5. Enhorabona i felicitacions als organitzadors i als companys que ens fan gaudir amb les seves recerques i noves exploracions

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.