dimecres, 28 d’abril del 2010

Expedició Tragus 2010

Els espeleòlegs de la Federació Balear d’Espeleologia ens presenten la campanya que projecten realitzar els propers dies 28, 29 i 30 de maig a l’extraordinaria Cova del Pas de Vallgonera a LLucmajor, que merescudament l'han situat en el primer lloc de les cavitats dels Països Catalans.

Normalment no ens fem reso de projectes d’expedicions, tot preferint parlar-ne un cop realitzades centrant-nos en els resultats obtinguts, però en aquest cas creiem plenament justificada l’excepció.


L’activitat projectada té tots els ingredients per a considerar-la modèlica, per la seva concepció, pels objectius que persegueix, per la simbiosi entre objectius d'exploració i científics, per la seva planificació, pel procés participatiu engegat, per l’excel•lent comunicació, etc. Realment ens omple de sana enveja que els nostres companys balears hagin sabut aplegar les voluntats necessàries per fer possible la consecució d’uns resultats a l’alçada d’aquest repte.






Trobareu mes informació relacionada, en aquest enllaç a l’espeleobloc.

Agraïm a Miquel Àngel Perelló, la informació que ens ha proporcionat per realitzar aquest post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.