dissabte, 17 d’abril del 2010

Catàleg de la Fauna Amenaçada de Catalunya


En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya del 12.04.2010 és publica l’anunci d’informació pública del Projecte de decret del Catàleg de la Fauna Amenaçada de Catalunya, i d’altres aspectes relatius a la fauna protegida.

Hi ha un termini de 2 mesos per efectuar al•legacions. La documentació corresponent està a disposició de les persones interessades a la seu de la Direcció del Medi Natural (Dr. Roux, 80 de Barcelona) i altres territorials.

Les especies i subespècies catalogades es classifiquen en perill d’extinció o vulnerables en funció del seu status de conservació i grau d’amenaça. També s’estableix un període de sis mesos per tal que les persones o entitats que tinguin exemplars catalogats ho comuniquin per tal que sigui autoritzada la seva tinença.

Aquí us presento en format scribd el projecte de decret:

Els nostres companys bioespeleòlegs faran be de donar-hi una ullada i proposar-hi, si cal, les modificacions oportunes.

1 comentari:

  1. Bones, aquest matí m'ha trucat en Lluís (merci!) i hem parlat sobre això. Segons com estem de sort, està qualificat l'escorpí cec, però podríem trobar algun altre com la Zariqueya troglodites per incloure a la llista.

    Rafael Carbonell

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.