dimecres, 27 de gener del 2010

Cueva de Fuentemolinos (II)




Aquesta interessant cavitat burgalesa en conglomerats ja fou objecte d’una nota anterior a Espeleobloc del juliol del 2008.




Recentment l’ajuntament de Belorado i la seva localitat de Puras de Villafranca on es situa la cavitat, estudia com donar-li una figura de protecció mediambiental i la premsa s’ha fer ressò en diverses ocasions.
 
El Correo de Burgos 09.12.2009
 
El Correo de Burgos 24.01.2010



A la web i a Youtube es troben diversos materials sobre aquesta cavitat, però la font principal continua sent la pàgina del Grupo Espeleologico Niphargus.

I des del punt de vista fotogràfic l’excel•lent treball d’un dels millors equips d’espeleofotògrafs espanyols en Lorenzo Sáez, Roberto F. García i Julia Arce i la seva galeria a Flickr.



Finalment en aquesta represa informativa volem col•laborar en la difusió d’un vídeo sobre aquest carst conglomeratic. Realitzat per Lorenzo Sáez - Grupo Espeleológico NIPHARGUS, constitueix un resum (9’46”) del documental de 28 minuts titulat Pudinga ( la cueva de Fuentemolinos).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.