diumenge, 27 de setembre del 2009

Article número mil

Ja s'han editat un miler d'articles a l'Espeleobloc!

El reconeixement a una gran labor més del Victor.Des del 27 de desembre de 2007 he anat col.laborant, tanmateix que altres companys, en aquest bloc. El Victor -Josep Manel Victoria per si algú no ho recordava- ens va dir un dia que si volíem, podíem escriure articles i així contribuiríem a la diversitat literària d'aquest bloc.

Al principi jo ho escrivia i ho enviava per mail. Ell s'encarregava de la feina més feixuga que és corregir, adaptar a l'estil del bloc, triar les fotos i editar-ho tot. Al poc, ja em va ensenyar com preparar-ho i jo ja ho envio tot compaginat i a punt d'editar.

Fins ara he volgut que el Victor sempre fos el que tingués la decisió d'editar-ho en el moment que ell creies més adient, segons els articles que tingués ja preparats i la programació de les notes de més actualitat. Avui i només per aquest cas, el tema és diferent. Jo tinc el desig d'editar pel meu compte aquest article. I vull que aquestes línies siguin el meu reconeixement a aquesta important labor que està portant a terme.

A ben segur que us haureu fixat que cada dia s'ha publicat un nou article. I a vegades més d'un per dia, i és que des del primer article, sobre el món subterrani xinès amb que va encetar l'Espeleobloc el dilluns 16 d'abril de l'any 2007, en uns 900 dies, es porten editats 1.000 articles -incloent els programats i alguns esborrals en que s'està treballant-. D'aquests 1.000, poc menys d'un centenar han estat escrits pels col.laboradors, cosa que no treu cap merit als 900 que s'ha treballat tot sol el Victor. La precisió a la centèsima per deixar-ho tot programat durant la seva absència per vacances, expedicions, assistència a congressos, etc. sempre s'ha complert.

Jo no sé si tots hem apreciat el treball que això representa. És molt fàcil fer un, cinc o si molt m'apreteu, deu articles. El difícil és treure'n un al dia al llarg de dos anys i mig -i pel que es veu, això seguirà-. S'ha de tenir moltes ganes, una ment molt desperta i tenir molts lligams amb les fonts d'informació per ser capaç diàriament de despertar-nos l'interès a primera hora del matí, obrint l'ordinador i dient-nos a dins nostre: Què ens explicarà avui el Victor?

I per cert: Quin següent article ens tens preparat?

En nom de tots: Feliç miler i...Gràcies Victor!

8 comentaris:

  1. FELICITATS ES EL MILLOR BLOG D'ESPELE.
    NO PAREU, SOM MOLTS ELS QUE VOS LLEGIM TOTS ELS DIES

    ResponElimina
  2. Felicitats per els 1000 articles!,
    Gracies al Víctor i col·laboradors gaudim de una inestimable informció tots/es els que ens agrada el mon de l'espeleo.

    Anims i endavant!

    Enric P.

    ResponElimina
  3. Enhorabona i felicitacions a totes i a tots, també als lectors i visualitzadors.
    F. Miret

    ResponElimina
  4. felicitats i continueu així.
    Ara a per 2000!!!

    ResponElimina
  5. La teva tasca amb aquest Espeleobloc és impressionant, Víctor. Cada dia ens dones la oportunitat d'informar-nos i de conèixer noves coses. Gràcies i... endavant!

    Salvador Vives i Jorba

    ResponElimina
  6. També vull deixar el meu comentari. El Victor és una persona excepcional, sempre disposada a col.laborar en el que sigui. Un dia haurem de fer un article i parlar d'ell - i de la Carme, ja que es diu que al costat d'una gran persona hi ha una gran dona-.
    Lluís Auroux

    ResponElimina
  7. La veritat es que el Victoria es una persona que li agrada treballar i que no pert gaire el temps. Es genial contar amb una informació tan actual i a més tan bona. Endevant i gracies a tot l'equip també.

    Victor Ferrer

    ResponElimina
  8. felicitats,sempre te has caracteriza, per ser una persona innovadora,?recordeu el primer sinmposio de espeleologia? alli tambe de nou felicitats per el ve de la nostra activitat.
    pau

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.