dimecres, 5 d’agost del 2009

Vernera Campanya Estiu 02


020809
Surten els del primer atac a partir del segon bivac. Han davallat els nous pous de la cascada, anomenats a partir d'ara Via de l'Assecador que connecta amb un punt conegut del RioPar. El recorregut nou es de 407m

030809
Novament en Josep Colomo amb l'Edu Ruiz i l'Edu Mir entren a la Chorrota, aquest cop per tal de fer centre d'operacions al segon bivac fins el dissabte (sis dies / cinc nits). El Víctor prosegueix amb les prospeccions, en aquesta ocasió per les parets que dominen la font de Napazal-Articuso, nomès localitza baumes i una coveta de 15m de longitud situada en la comba del tercer encavalcament.
A les 23 h s'incorpora en Francesc Subiranes.


040809
El Víctor i el Francesc, pugen al Güello Fresco, boca alta del sistema, per tal de revisar les xemeneies d'entrada i la galeria de la cota +12 punt més alt fins ara. Escalant en artificial es pugen 36m i deixen encara una continuació ascendent de secció molt reduïda però possiblement penetrable sense els aparells d'escalada, que presenta una tendència de menor inclinació tot dirigint-se cap l'interior del massís.

A les 20 h, s'incorpora en Josep Guarro, el dia del seu anniversari, que és celebra amb el cava de rigor. Ens porta noticies de les exploracions del dissabte a la Font Bordonera on han trobat la continuació de la galeria principal.

En aquest moment les dimensions del Sistema de la Peña del Mediodía són:
Desnivell 902 m
Recorregut 24.147 m
...i segueix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.