diumenge, 2 d’agost del 2009

Vernera Campanya Estiu 01


31.07.09 a les 11,20 en Colomo i en Codina han entrat a la Chorrota amb intenció de romandre fins diumenge a migdia. En aquest primer atac de la campanya, des del segon bivac, que ha estat aprovisionat els darrers cap de setmana, intentaran aclarir algunes de les incògnites que tenim plantejades en aquest sector.

Els he acompanyat fins la boca i després he anat a prospeccionar i fer-hi fotos i alguna observació geològica. Sorprenentment en un lloc que en teoria havia estat escorcollat he trobar un nou avenc (camí del barranc de l'Articuso i per sobre de la cabana del pastor). No sembla gaire interessant ja que no bufa i el pou inicial crec que només té uns 5 metres. Com que no duia material resta pendent per un altre moment. Un més per a la col.lecció.

La primera versió d'aquest post enfilat per aquestes muntanyes en un lloc amb minsa cobertura telefònica no ha funcionat gràcies a dificultats logístiques del programari de “seguretat” de telefònica.

L'Edu Ruiz apareix pel refugi a les 22,15 (ja som quatre).

01.08.09 A les 10 arriben l'Edu Mir, l'Alberto Gomollon i l'Elena (ja som set).

L'Edu Ruiz i el Victor exploren la petita cavitat trobada ahir que finalitza al -9 m amb un estet “meandre” que bufa, peró està tan aprop de l'exterior que no sembla interessant. A les 13 h l'Edu Mir i l'Alberto entren a la Chorrota a revisar el sifó del Tubarro, que el troben casi sec uns 10 m més baix que l'anterior cota. Arriben al refugi a les 20h. Calculat amb el survex la nova cota de desnivell del sistema 878(867 + els 10,93 nous).



Aquest és el quart intent d'enviar una crònica al bloc des d'un accés mòbil a internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.