dimarts, 4 d’agost del 2009

Cueva de Nerja

La cèlebre cova malaguenya de Nerja és l’exemple màxim de les coves turístiques andaluses.

En ella tenen lloc tot tipus d’activitats sota l’aixopluc de la seva Fundació, investigació, festivals, exposicions, etc.

Amb motiu del 50é aniversari del seu descobriment presentem una visió plural, i també sorprenent del seus usos actuals.

TV Informe Semanal




Festivals Musicals

Concerts i recitals tenen una llarga tradició en aquest espai subterrani, enguany obre el festival en Joan Manuel Serrat.




Art?

La pàgina Turismo y Arte ens presenta les magnificències de la cova en una web en la que els diferents apartats venen encapçalats per unes dones “prehistòriques” amb roba "conjuntada".





Exhibicions de moda

El País Semanal núm 1713 (26.07.09) presenta en la secció Estilos de vida, sota el títol Bella entre estalactitas una sessió fotogràfica de moda.








Pel que sembla l’explotació racional de la natura es compatible amb els usos més diversos, tot i que la pela es la pela, confiem en que la preservació d’aquest patrimoni subterrani sigui una prioritat dels seus administradors.

2 comentaris:

  1. Torno a dir, que malgrat exposicions, modes i altres galindaines, continuu sens trobar aquestes dones a les coves, i no es que no hi vagi....
    Floren.

    ResponElimina
  2. El problema és que el Floren sempre està amb la vista cap el terra buscant bitxos, i aquests altres "bitxos" estan drets. No perdi's l'esperança!
    Lluís Auroux

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.