dilluns, 20 de juliol del 2009

Subterránea 30 – 2/2008

Amb un cert retard, es publica la revista semestral de la Federació Espanyola d’Espeleologia, encetant una renovada etapa sota la nova direcció d’Aitana Tamayo, un nou gabinet de disseny i maquetació Equipo Franja i una nova impressió d’ATIG.

En l’aspecte formal es tracta d’una maquetació bessona, quasi bé còpia lleugerament fallida, amb detalls diferenciadors de menor qualitat (al meu gust): tipografia de major cos, menys treballats els gràfics, taules i especialment les topografies de les darreres exploracions, que en alguns casos son pràcticament il·legibles.

De ben segur que hi ha elements que justifiquen els canvis en el procés d’edició, i tant sols desitgem que en els propers números, amb una major experiència de l’equip, es vagin millorant la finesa dels detalls que han situat a la revista en un alt nivell qualitatiu.

En la part positiva cal celebrar l’anunci que els propers números Subterránea serà distribuïda gratuïtament entre els espeleòlegs amb llicencia de la FEE o habilitada. Probablement no resultarà un al·licient suficient per als companys reticents en “habilitar-se” a l’espanyola, però ja es bo que la targeta de federat vagi omplint-se de prestacions.

Seguidament trobareu la pàgina d’índex i les tres inicials dels articles d’exploracions d’aquesta edició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.