dissabte, 14 de març del 2009

10 Saló de la Immersió.


Fira de Cornellà del 13 al 15 de març

La Fira de Cornellà ja és a punt un cop més, i ja en van deu, per acollir el Saló de la Immersió, que enguany tindrà lloc del divendres 13 fins al diumenge 15 de març. Tot i la situació actual de crisi econòmica, el Saló de la Immersió manté el nombre d’expositors, 80, entre els que també hi haurà arribats de totes parts del món, com Indonèsia, Filipines, Mèxic, Alemanya, Itàlia i França.

Aquesta desena edició també comptarà amb una exposició de material clàssic a càrrec de l’HDSES (Historical Diving Society España), on s’hi trobaran peces d’escafandrisme esportiu com vestits, bibotelles, tribotelles, reguladors bitràquea, estabilitzadors o càmeres fotogràfiques, algunes d’elles amb més de 50 anys d’antiguitat. I és que també existeix el ‘vintage diving’ o ‘busseig-retro’, que consisteix a practicar submarinisme amb equips antics.

Destaquem que Eduard Admetlla, el primer home que va superar els 100 metres d’immersió amb aire comprimit i que amb 85 anys actualment encara practica el submarinisme, protagonitzarà la ponència ‘Els inicis del busseig esportiu a Espanya’.


Finalment en les Jornades professionals hi ha prevista una ponència sobre les exploracions mallorquines a la Cova de Vallgornera i la Cova de Sa Gleda.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.