divendres, 13 de febrer del 2009

I Trobada Ibèrica de Biologia Subterrània

Una trobada a nivell ibèric, pels tots els interessats en la bioespeleologia


El nostre company col.laborador el Dr. Alberto Sendra, ens comunica la celebració, a València, d'un important esdeveniment per tots els interessats en la vida de sota terra.

La previsió és que aquesta trobada també sigui un primer pas per a la preparació organitzativa d'un altre simpòsium, aquest d'encara més rellevància, ja que serà a nivell internacional: El XXI Simpòsium Internacional de Biologia Subterrània, que tindria lloc a la mateixa València l'any 2012.



Els organitzadors ja van assistir i presentar treballs al IXX Simpòsium Internacional de Biologia Subterrània de l'any 2008 que va tenir lloc a Austràlia i a més tenen una gran experiència organitzativa, pel que tindrem oportunitat d'assistir a un gran esdeveniment.

També hi participaran els nostres estimats biòlegs de la Universidad de La Laguna, de les Illes Canàries, especialitzats en la fauna de les cavitats volcàniques, i que els darrers anys ens han donat a conèixer troballes excepcionals

El programa encara no és el definitiu. El confirmarem aquí a l'Espeleobloc al moment que els organitzadors ens facin la comunicació.


Aquesta Trobada, serà un lloc per retrobar-se els investigadors i aficionats que treballen en estudis de biologia subterrània, tant sigui sobre fauna terrestre com aquàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.