dimarts, 28 d’octubre del 2008

CUEVATUR 2008 Cantàbria

II Congrés Espanyol sobre Coves Turístiques. Santander 16-18 Octubre 2008

Sota el patrocini de la Cueva El Soplao i el govern de Cantàbria, s'ha celebrat al Paranimf del Palau de la Magdalena (Santander) el II Congrés de Coves Turístiques, organitzat per l'Associació de Cuevas Turístiques Espanyoles (ACTE).

S'han inscrit unes 250 persones representants de les cavitats turístiques espanyoles i persones relacionades amb l'estudi del món subterrani, així com una representació de la Mammoth Cave (USA), Postojna Jama (Slovenia) i altres coves de la Republica Txeca.




Paral·lelament a aquests actes el Conseller de Cultura de Cantàbria va inaugurar l'exposició del Museu de l'Espeleologia, sota el títol “El Turisme subterrani a través de la seva documentació impresa” en la que s'ha presentat una mostra filatèlica, així com les guies i llibres, des de mitjans del XIX fins avui, relacionats amb les cavitats turístiques espanyoles. Junt amb una selecció de fullets turístics i altres impresos (bitllets d'entrada, etc.) de totes les cavitats espanyoles.


Durant els dies 16 i 17 ha funcionat una oficina temporal de correus, en el que s'ha circulat un mata-segells commemoratiu del congrés.


Dins els actes paral·lels del Congrés es van visitar les coves del Castillo, les Monedas i El Soplao i en aquesta última es va representar tots els assistents una mostra del folklore càntabre.




Manuel J.González Rios
(traduït del castellà)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.