L’aparició dels serveis gratuïts per generar i aixoplugar pàgines senzilles en forma de dietari (amb vocació d’actualització freqüent), els blocs, com el nostre propi, han donat un nou impuls a la difusió d’informació entre els usuaris de la xarxa, i aplaudim aquesta circumstància.
De fet constitueixen, apart de la seva funció principal com a medi de relació, un important camí d’aprenentatge pels autors, que de ben segur estarem en millors condicions per aprofitar altres plataformes que la xarxa ens va oferint dia a dia.
Potser ens cal vetllar encara pels aspectes formals, el llenguatge, la qualitat de presentació, el respecte a les fonts originals, etc. i no cal dir-ho per uns continguts ben elaborats que no siguin simplement la translació d’altres fonts
Podríem classificar-los de múltiples formes; en funció de la seva administració; blocs personals, de club, de col·lectius; del seu contingut, divulgació, històric, activitats; i molt sovint d’una barreja diversa.
En qualssevol cas cal agrair l’esforç dels seus autors i animar-los a perseverar en una línia de millora constant que contribueixi a apropar a les diferents sensibilitats dels espeleòlegs catalans.
Hola Victoria. Aquí tens altre blog: http://espeleoreflexiones.blogspot.com/
ResponEliminaEl fet de fer-ho en castellà es per obrir qualsevol debat a la major quantitat de gent possible.
Felicitacions pel teu blog.
JOSEP LLUIS
Comptable de la FCE
Y falta uno de los importantes el espeleobloc que creo que ha sido el impulsor de todos nosotros con la grand calidad de informacion, todos intentamos aportar nuestro granito a la historia,gracias.
ResponEliminaJordi Trujillo