dilluns, 12 de novembre del 2007

El temps i les coves


Produït per TV Mallorca, el passat 02.10.2007 a les 21:45:00 la televisió illenca, emeté el documental de 30 minuts, titulat El temps i les coves.


Tot i tractant-se d’un programa dirigit al gran públic, té apart de la seva bona factura, un nivell de divulgació científica excel•lent, gracies a les intervencions dels apreciats col•legues Angel Ginés, Joan Fornos i Antoni Alcover, que van desgranant l’interés que té l’estudi del món subterràni, des del punt de vista geològic i paleontologic.

Tot el documental està fet a cavall d’una visita a les Coves d’Artà, en el que l’Angel Ginés acompanya al presentador i es van intercalant les entrevistes als diferents investigadors i fragments d’altres cavitats. En la seqüència més folklòrica, i potser prescindible, una guia de les Coves d’Artà, copeja les concrecions per reproduir diverses tonalitats musicals i invita a fer-ho als visitants que l’acompanyen.




Per medi del servei “a la carta” podeu veure’l o inclús baixar-vos-el al vostre ordinador, ocupa 104 megues.

Si el descarregueu, cal visualitzar-ho amb un reproductor de format “ogg”, que podeu obtenir-lo des d’aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.