dilluns, 10 de setembre del 2007

Viatge al centre de la Terra des de Sonimagfoto

L'espeleòleg Víctor Ferrer exposa "Grans coves i avencs del Mediterrani"


Impressionants fotografies subterrànies de boniques coves i avencs d'Espanya, Catalunya, França, Itàlia i Gibraltar s'exposaran del 3 al 7 d'octubre al saló Sonimagfoto de Fira de Barcelona de la mà de l'espeleòleg Víctor Ferrer i el Grup de Fotografia Subterrània FlashBlackCorb, que s'endinsen en les profunditats de la Terra per mostrar un patrimoni natural gairebé desconegut del gran públic.

Amb una àmplia experiència al camp de l'espeleologia i la fotografia, el valencià Víctor Ferrer presentarà al saló una mostra del seu treball dels últims anys. Es tracta de fotografies espectaculars a tot color, que descriuen les meravelles del subsòl mediterrani, revelant paisatges insospitats de gran bellesa visual.

Ferrer i FlashBlackCorb es van embarcar en aquest projecte l'any 2000 i van iniciar la publicació d'una col•lecció de llibres titulada “Grandes Cuevas y Simas del Mediterraneo” en la qual detallen les seves exploracions. Aquestes obres es podran consultar al palau núm.8 del recinte de Montjuïc i, així mateix, contactar personalment amb l'autor, qui estarà a disposició del públic.

Per altra banda, els dies 5, 6 i 7 d'octubre es projectaran tres documentals sobre espeleologia al palau de Congressos de Fira de Barcelona.

El primer d'ells, titulat “El Gegant del Sud”, recull els treballs de l'Interclub Sierra de las Nieves –col•lectiu de diferents grups d'espeleòlegs andalusos– en l'Avenc GESM, el més profund del Mediterrània, a la Sierra de las Nieves a Màlaga.

El segon, “Recorregut virtual per la Cova de les Meravelles”, analitza les característiques de la primera cova turística d'Espanya situada a Huelva.

L'últim presenta les activitats de Víctor Ferrer i FlashBlackCorb en les seves campanyes fotogràfiques i exploracions pel Mediterrani.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.