dijous, 6 de setembre del 2007

Coves i Càmeres



Coves i Càmeres Llibre publicat per la NSS, que porta junts en un únic volum, el coneixement recollit i experiència de setze dels fotògrafs subterranis més experimentats i especialitzats del món. Aquest material és indispensable per qualssevol interessat a fotografiar coves (o mines, a l'exterior de nit, en espais interiors grans, etc.), o en tota situació on s'exigeix il•luminació artificial.



Tant si només estem començant a fer fotografies amb una càmera com si tenim molts anys d'experiència en la fotografia a les fosques, trobarem informació feta a mida a les nostres necessitats.

Els temes inclouen: flaix únic i fotografia de flaix múltiple, càmeres automàtiques, càmeres digitals, programari d'edició de fotos, il•luminació d’espais enormes, fotografia a prop, i fotografia en coves turístiques, etc.

Aquest llibre et permetrà fer millors fotografies - i t'inspira per fer-ho!



Coves i Càmeres és copiosament il•lustrat amb fotografies i dibuixos, incloent-hi una galeria d'imatges en colors impressionants, amb la informació sobre com s'aconseguí cada fotografia.




ON CAVES AND CAMERAS
Norman R. Thompson i John Van Swearingen IV editors
Publicat per la National Speleological Society, Inc. 2005
336 pàgines, tapa dura, 345 fotos.
ISBN 1-879961-08-3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.