dilluns, 13 d’agost del 2007

Vernera Estiu 2007 - 1 Global

La campanya d’estiu a Vernera d’enguany es pot dividir en tres períodes juny, agost i setembre.

L’estada central, la d’agost s’ha desenvolupat durant dues setmanes, del 30 de juliol fins el 12 d’agost inclusiu.

Han participat 25 companys i companyes, dels següents orígens: 15 de la SIE (Jordi, Victor, Jessica, José Ml., Núria, Edu, Subi-Francesc, Colomo-Pep, Carme, Pere, David, Josep, Ventura, més el Codina -Jordi i la Laia); els 5 amics del SEO de Vallirana (Natxo, Miguel, Victor-2, més Edu-2 i parella; i els 5 amics del GIEG de Granollers (Mireia, Iolanda, Marius, Neus,i Victor-3).

El temps ha estat propici i les cavitats, contràriament a la campanya de l’any passat tenien un baix nivell d’aigua que permetia treballar sense el perill de quedar atrapats entre sifons.

Els resultats els anirem detallant en els propers posts, però ja anunciem, que hem fet tasques d’exploració, d’equipament, de topografia subterrània, de prospecció, de desobstrucció, de cartografia geològica, d’escalada per assolir cavitats penjades, hem revisat alguns taps de neu, i hem fet fotos i algun vídeo.


El més interessant sens dubte ha estat el progrés a l’Espelunga de la Chorrota, on s’han explorat uns 2 quilòmetres de noves galeries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.