diumenge, 19 d’agost del 2007

Vernera Estiu 2007 - 7 Chorrota

Bivacs a l'Espelunga de la Chorrota

Enguany s’han dedicat tres jornades a equipar de nou i reequipar els dos bivacs de la Chorrota.


El primer situat a 4 hores de l’entrada ha estat utilitzat com a camp intermedi, per activitats properes, punt d’aturada en la sortida i per l’exploració del Meandre dels Inadaptats.

En la campanya d’estiu ha estat utilitzat per deu persones en diferents torns.

Tot i que els bivacs han estat planejats per a equips de dos o tres persones, per alguns grups ha estat necessari complementar-los per un parell d’hamaques d’atac. Evidentment la de millor confort és el model “autoescalfable”.

El nou bivac de punta, -a 4/6 hores del primer- al P40, ha estat equipat per dues hamaques steinberg, (per manca de pressupost, el model més senzill) que han estat utilitzades en tres atacs a la via Jove i continuacions per un equip de dues persones.

He trobat un interessant article/resúm d'en José Angel Gómez, sobre bivacs subterranis. Us el podeu descarregar en pdf, i accessible on line, a la pàgina d'articles técnics de la web de la "Escuela de Formación Integral en Emergencias" de Benasc, en la següent adreça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.