dijous, 7 de juny del 2007

XVII Premis Font i Sagué

Els Premis Font i Sagué, que atorga la Federació Catalana d’Espeleologia, s’han concedit en l’edició XVII als millors projectes presentats que corresponen a activitats desenvolupades en el 2006:

En la modalitat Catalunya, al GIEG de Granollers i al EDES de Manresa pel seu treball “Sistema de la Bargadera” actual rècord de Catalunya amb -570 de fondària. Exploració en curs.

En la modalitat “Espanya” al Grup Espelológic de Rubí, pel seu treball “Sima del Tejón”, que conté un pou de 346 m, considerat el mes gran conegut fins ara en l’estat. De moment la màxima fondària de cavitat es -501 m. Exploració en curs.

Felicitem molt sincerament als guanyadors i els animem a continuar en aquesta impressionant tasca, tot desitjant-los nous èxits en el futur.

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la felicitació per la part que hem toca (EDES de Manresa). Ja veig que no heu copiat els noms de la pàgina de la FCE. Ells han possat "Sistema Bergadera"... en que pensarien, i "Cima del Tejon"... Cima cap a dalt i Sima cap a baix...
    Si algú vol més informació: joanmontoya.blogspot.com.

    Salut i bona espele.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.