divendres, 20 d’abril del 2007

Xerrada sobre Espeleologia en Sifons Terminals


El proper dissabte dia 21 d'Abril, tindrà lloc una xerrada sobre Espeleologia en Sifons Terminals i Exploracions Post-Sifó a les instal.lacions del Consell Català de l'Esport, (Av. Països Catalans, 12 - Esplugues de Llobregat) a les 10h del matí, l'entrada és lliure i gratuita.

La xerrada l'organitza la Federació Catalana d'Espeleologia - Comissió Tècnica d'Espeleosub, i serà portada a terme per David Magdalena i Josep Guarro, ambdós membres de la SIE. Tindrà dues parts, una presentació sobre les tècniques, materials i característiques de les exploracions en sifons terminals i post-sifons, i en una segona part es presentaran les activitats d'espeleobusseig dutes a terme durant els anys 2003 a 2005 al complex Ojo Guareña, gràcies a les quals es va aconseguir conectar la Segunda Axial - Galeria del Aburrimiento amb el Sector Resurgencias, Sima Villallana/La Torcona. Passant el sistema de 100km a 110km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.