dijous, 2 de novembre del 2017

Llibertat Presos Polítics


Fins que no es restableixin les llibertats a Catalunya i siguin alliberats els empresonats per servir pacíficament al poble; per dignitat, per regeneració democràtica i per justícia  social, aquest bloc restarà aturat.


(per compromisos editorials previs encara sortiran apunts fins el proper dilluns)

5 comentaris:

  1. Considero que és una decisió molt encertada. No podem quedar-nos immòbils davant l'agressió continuada i antidemocràtica d'un govern del PP venjatiu, vergonyós, injust, que no respecta la llibertat d'expressió i amb unes actuacions impròpies d'un estat de dret.

    ResponElimina
  2. Ostres!!!
    Quina mania de barrejar l'esport amb la política. Ja sembleu el Barça.
    Aquest bloc pot restar aturat 30 anys. Una llàstima.
    Però el bloc és vostre i vosaltres podeu fer el que considereu més oportú.
    Per cert, les llibertats a Catalunya estan garantides. Ara els colpistes ja hi son a la presó o en vies de ser-ho.


    ResponElimina
  3. si fins i tot les roques calcàries més dures i marmòries es dissolen amb el temps no entenc que una obra humana, i per tant temporal, com és el regne d'Espanya hagi de ser etern i indissoluble. Estem parlant de voluntats humanes o de divines?. I sí que es pot barrejar qualsevol activitat social, com l'esport, i política, de fet és allò habitual, mireu les olimpíades i tota mena de competicions i l'ús "patriòtic" que se'n fa. Això si considerem l'espeleologia com un esport, cosa que seria, des del meu punt de vista, molt reduccionista.

    ResponElimina
  4. Jo no sóc de l'opinió d'aturar el bloc. Catalunya ha de seguir endavant en els temes socials, esportius, científics... i tots! No podem quedar-nos endormiscats. Un bloc espeleològic és una eina de treball.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.