divendres, 18 d’agost del 2017

Travessada Cabane - Pas d'Estrech. France.

Ja fa uns vint-i-cinc anys que l'aparició d'un llibre que aplega una topo-guia de les traversees spléléologiques francaises), reeditat el 2002 amb el títol A travers le Karst on Fabien Darne i Patrice Tordjman -Abimes éditeur- ens proposà un seguit "excursions subterrànies per a espeleòlegs".

Vam aprofitar el seu guiatge per visitar-nes diverses.  En els anys 90 encara feiem fotos analògiques que després d'el revelat obteniem unes diapositives no sempre de bona qualitat que ara caldria escannejar per mostrar-les en el bloc.

Però cercant per la web hem trobat fotos "actuals" que tot i no ser d'una gran qualitat donen una bona idea d'aquestes passejades subterranies.


Avui presentem la travessada Grotte de la Cabane - Grotte de Pas d'Estrech a les terres occitanes del massis de Larzac, gracies a les imatges d'en Patrich Prince, reajustades per l'Espeleobloc..



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.