diumenge, 30 de juliol del 2017

Jean Gajac i la cova de Malaval (1).

La Grotte de Malaval és una de les cavitats excepcionals de França per les seves concrecions excèntriques, que alguns la denominen “el paradis blau”. En aquest bloc ja li hem dedicat articles anteriors i destacarem els enllaços amb les galeries de l’antic mestre Félix Alabart i el company i excel·lent detallista Josep Herrerias.



A la web prodreu trobar moltissima informació sobre aquesta cavitat, però en aquest apunt i en el següent, aprofitarem un detallat treball que en el 2014 els companys de l’Association Malaval, han publicat sobre el precursor Dr. Jean Garjac i les descobertes a la Grotte de Malaval, afegint-hi algun document complementari.

...segueix en l'apunt de demà...

1 comentari:

  1. Que fàcil es visitar coves ara, però realment el mèrit es d'aquestes persones, que en la seva època,amb molt mes sacrifici, varen descobrir, obrir i condicionar-les. Gràcies a ells, nosaltres podem gaudir de moltes d'elles. Un meritós "bravo" per ells.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.